Velkommen til Bkool Ligaen 2019-2020

Udgivet den 15. aug 2019 af Morten Bundgaard Pedersen

Tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 20:00 går starten til sæsonens første løb i Bkool Ligaen. Herefter kører vi på med masser af løb og events hver uge indtil marts. Det er gratis, og du er hermed inviteret med!

Hvad er Bkool Ligaen?

Bkool Ligaen er en serie af live cykelløb på Bkool Simulator platformen. At det er live, betyder at vi kører mod hinanden i realtid, lige som et rigtigt cykelløb på landevejen. Ligaen er for alle, både den jævne motionist og licensrytteren, - her er altid nogen at konkurrere mod. Du kan deltage med de fleste smarttrainers på markedet. I hvert løb du deltager i, får du point alt efter hvordan du klarer dig. Dine bedste løb tæller til ranglisterne, hvor du kan se hvordan du klarer dig henover vinteren. Læs mere om ligaen under FAQ og Regler.

Løbstider

Vi kører efter følgende plan:

• Tirsdage kl. 20.00
  • Onsdage kl. 18.30 (forsøgsordning frem til 31/12, med mulighed for forlængelse)
  • Torsdage kl. 20.00
  • Søndage kl. 10.00

Opvarmning/join-in starter 10 minutter før. Læs her hvordan du finder frem til start.

Alle løb vil snart blive tilgængelige i løbsoversigten.

Direct drive

Da de fleste Direct Drive trainers ikke er så hurtige som wheel-on trainers, har vi lavet en særskilt klasse som vi kalder BLP. Ryttere i BLP klassen deltager på lige fod med øvrige, men har samtidig særskilt resultatliste, rangliste og profilside.

Samarbejde med DGI Hærvejsløbet

Igen i år er DGI Hærvejsløbet med i Bkoolligaen, hvor vi kører dele af ruterne til Hærvejsløbet, og hvor du samtidig kan vinde adgang til løbet.

Licens

Du skal have licens for at deltage. Det er helt gratis, og er blot for at få dit player-id og kende din trainer, samt for at få din accept af, at vi henter dine løbsresultater hos Bkool.

Nyt pointsystem

Vi har forenklet pointsystemet. Sidste sæson var der tidspoint og placeringspoint. Nu er der blot point. Vinderen får 250 point, det aftrappes efter placering til nr. 10 som får 200 point. Herefter får man point i forhold til hvor lang tid man bruger i forhold til rytteren på 10. pladsen. Der gives altid mindst 1 point.